tirsdag 11. november 2014

GRAND OPENING - CC STADION

I dag var vi så heldige å få lov til å delta på åpningen av CC-stadion. Dette kjøpesenteret er blitt til innlandets største, med hele 84 butikker. Mens vi var på åpningen fikk hver av elevene i klassen en butikk hver vi skulle skrive litt om og ta bilder for å fortelle til 2.klasse interiør her på katta. Derfor tenkte jeg og dele det jeg gjorde her på bloggen.


butikken jeg fikk var Notabene. 






















Utstillingsvindu - Dette er en bokhandel, så er ikke satt opp et spesielt utstillingsvindu, men nyheter og andre produkter satt opp nær vinduet synes godt og gir et innbydende innblikk i hva butikken har å tilby. Det er også satt inn en enkel gjenstand for å beskrive hvilken årstid det er - i dette tilfellet et høst tre med hengende pyntegjenstander, som også indikerer at julen er rett rundt hjørnet.



Atmosfære - Utseende til denne bokhandleren er ikke som bokhandlere før pleide se ut, med hvite skarpe flater og blendende lys. Man kommer inn til et behagelig rom med et mykt og naturlig gulv med mørke/svarte vegger. Dette gjør at blikket kan slappe mer av, og varene kommer tydeligere frem. En god og avslappende atmosfære.

Lyssetting - Grunnet de mørke flatene i rommet kommer ikke lyset like sterkt som mange andre butikker, hvor man blir blendet av refleksjonen i gulv, vegger og tak som lett kan skape hodepine. Generelt er det gode skarpe lyskilder, men grunnet de mørke flatene blir ikke lyset reflektert, men observert. Kun varene som skal ha fokus blir opplyst og et blikkfang. Dette et en god belysning som setter en behagelig feeling og fokus der det skal være - nemlig varene. Butikken har stemningsfullt og funksjonelt lys.


Disken - Kassa går i ett med resten av de mørke flatene, noe som beholder den rolige flyten. Disken er midtstilt midt i butikken som gjør at man fort skjønner er et tydelig midtpunkt.

Kundemottak - De ansatte har fullført den gjennomførte stilen med mørke flater og har svarte antrekk. De møter deg med et smil og spør raskt om du lurer på noe eller trenger hjelp.



Kvalitet - Butikken har et gjennomtenkt og funksjonelt tema som gir butikken et godt utrykk. Jeg vil si dette er med god kvalitet. Kundene vil få en god opplevelse noe som gjør at man lett kan komme tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar