mandag 16. mars 2015

UTPLASSERING - Dag 1 på Skeidar

De to ukene fremover nå er det endelig tid for utplassering. I denne perioden har jeg blitt plassert på skeidar, og skal være her begge ukene.

I dag var det den aller første dagen. jeg var både spendt og nærvøs i forveien, men ble møtt med åpne armer. Denne første uken er jeg sammen med Malin, noe som er betryggende. Vi jobbet sammen i dag, men i morgen skal vi gå over til hver vår avdeling.
Jeg er plassert på 1.etasjen med interiør artikler den første uken, også går jeg ovenpå til møbelavdelingen neste uke.

Det vi har gjort i dag er og rydde og flytte på ting, slik at sommerartiklene kan få komme inn i butikken. Vi startet med å rydde ut varer som var pakket ned siden i fjord. da skulle vi først pakke de ut av eksen, så utstille varene på bord. vi fikk et hefte som forklarte hvordan de ønsket det, og vi fikk prøve oss selv.
 

Så var det tid for neste oppgave. Skeidar har fått mye varer de må få ut på utsalg siden Skeidar og Living gikk sammen. nå blir Living borte, så alle varene de hadde på lager har Skeidar fått i oppgave og selge ut. derfor er det mye kamp om plassen når det kommer til disse varene. vår oppgave her var og rydde og lage et system så alle varene fikk plass. Da var det bare og flytte rundt på ting og prøve seg frem.
 

Så var det og fylle på varer rundt om som f.eks kopper og krus som vist på bildet:

Etter dette tok vi matpause. Vi hørte ikke noe fra personalet på en stund så vi valgte og spise i garderoben da vi ikke visste hvor spiserommet var. Når vi fortalte kontaktpersonen vår dette smilte han bredt på smilebåndet og viste oss spiserommet med en gang :-)

Vår neste oppgave var og rydde vekk varer fra et område til et annet, fordi det skulle komme inn nye vaser og diverse til sommeren. dette var litt av en utfordning siden det var mye og trangt om plassen. men etter mye om og men kom vi frem til en circus løsning.

 
 

En veldig slitsom, men gøy dag. ser frem til og se hva vi skal jobbe med resten av tiden. Blir også spennende og jobbe alene i morgen, men er helt sikkert noe jeg har godt av :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar