tirsdag 17. mars 2015

UTPLASSERING - Dag 2 på Skeidar

Dag 2 på utplasseringen gikk i det samme som dag en. Enda flere varer skulle flyttes på, ryddes i og byttes ut. I utgangspunktet skulle jeg og Malin skilles i dag, men da damen som skulle ta hånd om Malin ikke var der i dag, fikk vi jobbe sammen en dag til :-)

Vår første oppgave ble og bytte ut noen hyller, rydde og sortere noen knagger. Disse er på 50% og håpes at skal bli borte, så den nye serien kan komme og ta plassen.
 

Neste oppgave var en veldig tidkrevende oppgave som i samme slengen var en tålmodighets prøve.
Det gikk nemlig ut på å flytte om og sortere lampene i lampeavdelingen. Dette høres lett ut som bare det, men her må hver lampe koples ut av strømmen. for å få det til å skje, måtte hver hylle løsnes. Også måtte vi klatre under for å ta ut kontakten. dette måtte da gjentas for å feste lampene opp igjen. så dette var det vi brukte resten av dagen på.
 

 




Denne lampen falt jeg pladask for. jeg synes denne Tom Dixon inspirerte lampa er kjempe kul og kunne veldig gjerne hatt en sånn selv. :-)














     

Vi har også prøvd ut sengene i dag. og etter all klatringen under hyllene etter kontaktene klarte smarte meg og sprake buksa også. Livet på utplassering er ikke bare bare ;-





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar